Anna- bál 2019

                  Idén is volt szerencsénk részt venni  2019. július 27-én Balatonfüreden a 194. Anna- bálon.

              Szokásosan 2 csodás elsőbálozó párral bálozhattunk együtt az Anna Grand Hotelben.

  • Az első Anna-bált 1825. július 26-án rendezték Szentgyörgyi Horváth Fülöp János balatonfüredi fogadójában, a házigazda leánya tiszteletére.
  • Az ifjú Anna Krisztina azon az estén ismerkedett meg későbbi férjével, Kiss Ernő huszárkapitánnyal, az 1848-49-es szabadságharc aradi tábornok vértanújával.
  • Az Anna-naphoz legközelebb eső szombaton rendezett balatonfüredi bálok, ahol a bálkirálynőt 1862 óta aranyalmával is jutalmazzák, hamar országos hírűvé lettek
  • A színhely először a Balaton étterem volt, 1957-től pedig, a mai Anna Grand Hotel
  • Idén 700 vendég volt jelen a bálon, akiknek 3500 Apponyi-mintás herendi porcelánon szolgálták fel a báli menüt.

 

 

 

 

 

 

Első párunk, akik Vácot képviselték: Rith Dominika és Tóth Benjámin

Amikor lehetőséget kaptam, felkértek hogy vegyek részt az Anna bálon el se hittem, teljesen ledöbbentem hogy micsoda, részt vehetek az Anna bálon?! Hatalmas megtiszteltetés volt ez pláne hogy a párommal együtt vehettünk részt ezen a rendkívüli eseményen.Minden nap ezen járt az eszem, izgatottan vártam, amit fokozott a ruha kiválasztása is.
Beléptünk a szalonba és Ildikó nagyon kedvesen fogadott. Mondta hogy nézzem meg a ruhákat, válogassak. Ki is választottam 2-3 ruhát amit felpróbáltam ,de nem éreztem azt az érzést hogy igen, ez a tökéletes és akkor jött az a ruha, amit Ildikó már kigondolt nekem. Na az szerelem volt első látásra. Tudtam, hogy ez lesz a tökéletes. Igazi hercegnőnek éreztem magam benne.
Szó nélkül bármikor újra részt vennék, hiszen nem mindenkinek adatik meg hogy ide eljusson és részt vegyen egy ilyen eseményen, egy rendkívüli helyen, rendkívüli emberekkel.
Én csak azt tudom mondani hogy aki teheti egyszer menjen el mert nagyon különleges hangulata van. Fantasztikus érzés volt egész este hercegnőnek érezni magamat abban a gyönyörű ruhában. Le se szerettem volna venni.
Hálásak lehetünk Ildikónak és Edinának hogy ennyire segítőkészek, kedvesek voltak illetve hogy egész este támogattak.
Nagyon kedves emberek én csak ajánlani tudom mindenkinek a Fortuna Esküvői és Alkalmi Ruhaszalont.” -Dominika

Második párunk, akik szintén Vác képviseletében báloztak: Madarász Nóra és Kelemen Ákos

“Életemben először lehetettem “hercegnő” ennek az eseménynek köszönhetően. Mikor felvettem a kapcsolatot Ildikóval,már a hangjából ereztem hogy mindenben ott lesz és segíteni fog nekünk. Ez így is lett. Az első ruhapróba után meg is lett a kiválasztott. Bármi kérdésem volt hajdísz,ékszer,cipőt illetően, Ildikó rögtön kitalált valamit. A helyszínen is végig odafigyelt ránk. Éjféltájt elkezdték felsorolni a 15 kiválasztott hölgyet, akik a döntőbe jutottak. Nagyjából már a 10.-nél járt a konferáló asszony,amikor a 15- ös szám következett. Ez pedig én voltam. Nagyon nagy volt az öröm, a páromon is láttam a büszkeséget. Életre szóló élmény volt és felejthetetlen ez a bál. Hálás vagyok,hogy ilyen szép ruhában lehettem, amit Ildikó saját kezűleg készített.” -Nóra 

 

Nagyon örülünk neki, hogy idén is ilyen eredményesen képviselhettük városunkat! 🙂

A döntőről készített felvételeket, cikkeket megtekinthetitek a Médiaklikk.hu , vaconline.hu -oldalon 

Ruháinkat természetesen megtaláljátok a Fortuna Esküvő és Alkalmi Ruhaszalonunkban!

Várunk titeket sok szeretettel! 🙂

 

Szólj hozzá Te is!
Megosztás
  ,