Az esküvői előkészületek egyik legfontosabb része, hogy kiválasszuk az álomruhát, ezért a következőkben válaszolunk a leggyakoribb kérdésekre:

Esküvő előtt mennyi idővel jelentkezzek ruhapróbára?

Minél előbb, annál jobb! Ha már tudod az esküvőd pontos időpontját,akkor ne halogasd a ruhafoglalást.Az új ruhakollekciók általában novembertől folyamatosan érkeznek a szalonba. A májustól kezdődő esküvők miatt a legkedveltebb modelleket hamar lefoglaljak és ha késon érkezel nem minden ruhát tudsz majd megtekinteni és felpróbálni a szalonban. Ha tudsz, áprilisig legyél túl a foglaláson.

Kérjek időpontot a ruhapróbára?

Igen! A te érdeked is, hogy elkerüld az esetleges várakozást. Érdemes időt szánni erre a fontos eseményre, hiszen életed legfontosabb napjára készülsz. Jelentkezz be időben, főleg ha csak a szombati nap a megfelelő számodra. Az esküvői ruhapróba alkalmanként körülbelül 1 órát vesz igénybe, de ha még koszorúslányruhát vagy örömanya ruhát is szeretnétek választani, akkor mindenképp jelezd, hogy több időt tudjunk rátok fordítani.

Időpontot csak telefonon tudsz kérni, de ha bármi kérdésed van, e-mailben is szívesen válaszolunk.

Mit vigyek magammal az első ruhapróbára?

Célszerű ha tudsz hozni egy pánt nélküli melltartót. Ne sminkeld ki magad, mert a ruhán könnyen foltot hagyhat.

Kit vigyek magammal a ruhapróbára?

Feltétlen olyan személyt, aki jól ismer és te elfogadod a véleményét. Édesanyád se hagyd otthon, hiszen Ő ismer téged a legjobban, és Ő biztosan a legjobbat akarja neked!

Hogyan zajlik egy esküvői ruhapróba a szalonban?

Mielőtt jössz, nézd át a neked tetsző modelleket a honlapunkon. Ne ragaszkodj feltétlen egy adott színhez vagy fazonhoz. Célszerű többféle stílust felpróbálni, hisz a fogason lógó ruha mindenkin mást mutat. Hallgass a véleményünkre, hiszen sok elégedett menyasszonyt öltöztettünk már és szinte az első percben tudni fogjuk, hogy mi áll jól Neked.

Ne ijedj meg, ha a kiválasztott ruha nem áll tökéletesen rajtad! 1 héttel a nagy nap előtt a ruha hosszát, és a szükséges rád alakításokat elvégezzük. Ilyenkor már az esküvői cipőddel és melltartóddal kell próbára jönnöd, és lehetőleg smink nélkül.

Mennyi pénzzel készüljek a foglalásra?

Ha valamelyik ruha megdobogtatta a szívedet ne halogass, foglald le, nehogy másé legyen mire meghozod a döntést. Kölcsönzésnél a foglaló összege a ruha árának 40 %-a. A fennmaradó részt elvitelkor kell fizetned kaucióval együtt, mely utóbbit a ruha visszahozatalakor visszaadunk.

Kölcsönzésre és vásárlásra is van lehetőség?

Igen, sőt egyedi elképzelés alapján varratásra is!

A kölcsönzésre kínált ruhák díjai 60.000 – 135.000 Ft-ig terjednek. A ruha kölcsönzési árába fátylat adunk ajándékba. Ha új ruhát szeretnél vásárolni számíts arra, hogy a ruha márkájától függően, a ruha beszerzése 1-4 hónapig is eltarthat. Ezért fontos, hogy időben döntsd el mit szeretnél. A már kiadott, illetve előző évi/kifutó modelleket kedvezményes áron, akár a kölcsönzési díjnak megfelelő összegért is megvásárolhatod.

Keringő ruhákat is lehet kölcsönözni?

Igen! Szalonunkban mindig a legújabb divat szerinti, extravagáns vagy klasszikus, minőségi ruhákat találod meg!

Ha azt szeretnéd, hogy a Tiéd legyen a legszebb ruha a szalagavatón, akkor gyere időben lefoglalni álmaid ruháját! Amint megtudod a szalagavató időpontját jöhetsz foglalni, akár már a nyári szünetben is, de szeptemberben mindenképp. Ne hagyd, hogy lenyúlják előled a szívedhez legközelebb álló ruhát, hisz minden darab egyedi, és sokszor előfordul, hogy több iskolának is egy időpontban van a szalagavatója!

Válaszd a pénztárcádnak megfelelő árkategóriát!

Szalagavatós ruháink ára 9.000 – 30.000 forint között mozog. Igény szerint kesztyűt is adunk a ruhához ajándékba. Amennyiben osztálytársaid is nálunk foglalnak, 5 fő után 10 % kedvezményben részesültök. Ha csoportosan jöttök ruhát próbálni, kérlek jelentkezzetek be előre a torlódás elkerülése végett.

Amit ígérhetünk neked: A szalagavatódon egy minőségi, rád alakított, tiszta ruhában tündökölhetsz!

Mi a különbség a keringő és a menyasszonyi ruhák között?

A keringő ruhák mindegyike fehér, abroncsos és általában strasszokkal díszített, hogy jól mutasson a színpadon. Nincs rajtuk uszály és a bérlési díja is kedvezőbb, hisz a ruhák csak egy tánc erejéig vannak igénybe véve.

A menyasszonyi ruhamodellek között számos nagy márka képviselteti magát, mint például Mori Lee, MGNY IDM, Lilly ... így az áruk a márka által van megszabva. Ezek a ruhák eredeti márkajelzéssel vannak ellátva, kiváló minőségű anyagból, továbbá csipkéből készülnek,kézi gyöngyözéssel és kristálydíszítéssel. A minőséget a ruhák súlyából, tökéletes tartásából is érzékelheted. A protokoll szerint a menyasszonyi ruha elengedhetetlen tartozéka az uszály, amely fotózáskor, valamint templomban vonuláskor nagyon látványos. A szertartás végén pedig könnyen felcsatolható.

Ballagási kosztümök és blúzok is kaphatóak a szalonban?

Igen! Nálunk mindent egy helyen megtalálsz! Osztályoknak kedvezményes áron biztosítunk méret után készített kosztümöket már 5. éve nagy megelégedéssel. Minden évben több fiatalos fazonból lehet választani szoknyás, illetve nadrágos kosztümökből, ruhákból. Továbbá hozzá illő blúzok is kaphatóak többféle színben és fazonban.

Felmerül az utolsó kérdés! Miért épp a Fortuna Esküvői Ruhaszalont válasszam?

Mert családias légkörben, kellemes hangulatban, udvarias kiszolgálás mellett választhatod ki álmaid minőségi esküvői ruháját! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy úgy érezd ez a nap Rólad szól. Szakmai hozzáértéssel és kreatív tanácsokkal segítünk a választásban.Nyugodtan ránk bízhatod magad, hisz számos tapasztalattal és messzemenő hozzáértéssel rendelkezünk. Légy Te is részese egy kellemes időtöltésnek szalonunkban, és csatlakozz az elégedett, boldog menyasszonyok táborába! Számunkra fontos, hogy jó hírünket vidd tovább, hiszen a legtöbb ügyfelünk ajánlással érkezik szalonunkba.

A szalon

Nyitva tartás

Hétfőn: 13:00 - 17:00-ig,
Keddtől péntekig: 10:00 - 17:00-ig,
Szombaton: 9:00 - 12:00-ig

Időpont egyeztetésre a nyitvatartási időn kívül is szívesen állunk rendelkezésükre!

Kapcsolat

Címünk: Fortuna Esküvői- és Alkalmi ruhaszalon

2600 Vác, Dr. Csányi László krt. 27.
Mobil: +36/20-250-67-94
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Online üzenet küldés