Kedves friss házasok!

Ezen az oldalon van lehetőségetek feltölteni fotót, videót a saját esküvőtökről, amennyiben a mi szalonunk biztosította számotokra a ruhát. A könnyebb átláthatóság érdekében kérünk mindenkit, hogy 1 db képet töltsön fel! Köszönjük! :)

Tóth-Barát Brigitta - 2016. máj. 20. péntek

Kedves Ildikó!

Nagyon szépen köszönöm a gyönyörű ruhát, amiben az esküvőm napján hercegnőnek érezhettem magam, illetve azon a napon az is voltam! Köszönöm a kedvességedet és a segítségedet!

Rétháziné Márta Tímea - 2015. június 20. szombat

Kedves Ildikó!

 Nagyon szépen köszönöm Neked és a segítődnek a sok segítséget a határtalan türelmet ,hogy a legszebb napunkon leggyönyörűbbnek érezhettem magam. Kislány korom óta volt egy elképzelésben,hogy majd milyen ruha lesz rajtam az esküvőmön. Amikor nálad jártam és először felpróbáltam ezt a ruhát az elképzelésem valósággá vált. Kívánom hogy jövőben sok menyasszonyt tegyél nagyon boldoggá!!! Üdvözlettel: Rétháziné Márta Tímea

Bagyánszki Márta - 2015. június 01. hétfő

Kedves Ildikó!

Köszönöm Neked a rengeteg segítséget, jó tanácsot, fáradozást és a kedvességed!

 

Menyasszonyok!

Tiszta szívből ajánlom minden esküvőre készülő lánynak a Fortuna Szalont akár konkrét elképzelésetek van a mennyasszonyi ruhátokról, akár tanácstalanul álltok a választás előtt!

Profi és színvonalas kiszolgálásban lehet része Ildikó menyasszonyainak!

Az én ruhám, amelyet Ildikó varrt magáért beszél! Nézzétek!

 

 

Üdvözlettel, Márti

Fórizs-Dede Edina - 2015. máj. 14. csütörtök

Kedves Ildikó!

Köszönöm szépen a gyönyörű menyasszonyi ruhát, szerelem volt első látásra.....  

Köszönöm a roppant türelmet és kedvességet. Nem bántam meg hogy titeket választottalak. Kedves vagy és figyelmes. Maradj mindig ilyen, mert a sok "hisztis" menyasszonynak szükségük van ilyen segítőkész emberkére!! <3

Mókusné Pintér Renáta - 2015. január 07. szerda

Kedves Ildikó! 

Köszönöm a gyönyörű menyasszonyi ruhát. Mindenki a csodájára járt. Pedig ha jól emlékszel, csak betévedtem egy jó barátnőm tanácsára, és spontán választottam ezt a ruhát, mert tulajdonképpen én nem is akartam ilyen jellegű ruhát. De ha egyszer menyasszony az ember lánya  akkor legyen gyönyörű a megjelenése. Ez volt az első és utolsó ruha, amit megpróbáltam, egyből beleszerettem. A maga egyszerűségében volt tökéletes és gyönyörű, pont az én stílusvilágom.  

Köszönöm a kedvességedet és segítőkészségedet!

Üdvözlettel: Mókusné Pintér Reni

 

A szalon

Nyitva tartás

Hétfőn: 13:00 - 17:00-ig,
Keddtől péntekig: 10:00 - 17:00-ig,
Szombaton: 9:00 - 12:00-ig

Időpont egyeztetésre a nyitvatartási időn kívül is szívesen állunk rendelkezésükre!

Kapcsolat

Címünk: Fortuna Esküvői- és Alkalmi ruhaszalon

2600 Vác, Dr. Csányi László krt. 27.
Mobil: +36/20-250-67-94
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Online üzenet küldés